Χιονίζει προς Δομοκό, Μπράλο, Καρπενήσι

Χιόνι πέφτει και σε ημιορεινά και ορεινά χωριά της Λαμίας και της δυτικής Φθιώτιδας - Χωρίς αλυσίδες η κυκλοφορία στους βασικούς οδικούς άξονες.

Ο χιονιάς επισκέφθηκε και πάλι τη Φθιώτιδα χωρίς μέχρι στιγμής να έχει δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στους δρόμους.

Πιο συγκεκριμένα από τις 4:00΄ τα ξημερώματα άρχισε να χιονίζει προς Δομοκό και προς Καρπενήσι, όπου κατά διαστήματα είχαμε έντονες χιονοπτώσεις. Λίγο αργότερα άρχισε να χιονίζει και προς Μπράλο από το ύψος του Ελευθεροχωρίου και μετά.

Η Πολιτική Προστασία της Π.Ε. Φθιώτιδας ήταν ετοιμοπόλεμη και άρχισε να ρίχνει αλάτι και να καθαρίζει το οδόστρωμα, όπου το είχε στρώσει, αφού σε ορισμένα σημεία η χιονόστρωση έφτασε τους 10 πόντους.

Μέχρι στιγμής η κυκλοφορία των οχημάτων και στους τρεις οδικούς άξονες διεξάγεται κανονικά χωρίς αλυσίδες.

Χιονίζει και στα ορεινά χωριά το νομού

Φρέσκο χιόνι έπεσε από νωρίς το πρωί και σε ημιορεινά και ορεινά χωριά του Δήμου Λαμιέων. Στην Παύλιανη, στην Καστανιά, στο Καπνοχώρι το έστρωσε ξανά, ενώ το χιόνι έφτασε το πρωί μέχρι την Υπάτη.

Τα συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λαμιέων έχουν πιάσει δουλειά από νωρίς το πρωί για να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς.

Από τα ξημερώματα επίσης ο χιονιάς επισκέφτηκε και τα ορεινά χωριά της δυτικής Φθιώτιδας που ντύθηκαν και πάλι στα λευκά.

Κι εδώ ο Δήμος Μακρακώμης είναι με τα μηχανήματα στους δρόμους για να κρατήσει ανοιχτό το επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Δείτε όλες τις ειδήσεις

Πηγή: lamiareport