Ταλαιπωρία για επιβάτες στο αεροδρόμιο Χανίων: Περίμεναν τρεις ώρες στο αεροπλάνο και η πτήση ακυρώθηκε – Τι συνέβη

Ύστερα από τρεις ώρες αναμονή, στις 11:20 χθες το βράδυ, οι επιβάτες ενημερώθηκαν πως η πτήση θα ακυρωθεί και δεν θα πετάξουν τελικά προς το Τελ Αβίβ

Ταλαιπωρία αποδείχθηκε το ταξίδι για τους επιβάτες της πτήσης Χανιά -Τελ Αβιβ η οποία ήταν προγραμματισμένη στις 20:30 χθες το βράδυ.

Τελικά, υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση, με τους υπαλλήλους της εταιρείας αρχικά  να λένε στους επιβάτες πως θα χρειαστεί να περιμένουν. «Τελικά, επιβιβαστήκαμε στο αεροσκάφος στις 9:30 και μας είπαν ότι θα χρειαστεί να περιμένουμε για 20 λεπτά. Τελικά περιμέναμε πολύ περισσότερο. Εν τέλει στις 22:30 μας είπαν ότι θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα μιαμιση ώρα. Ήταν να πετάξουμε 20:35 και περιμένουμε 3 ώρες», σημείωσε επιβάτης

Όπως είναι φυσικό, οι επιβάτες ήταν αγανακτισμένοι ενώ δεν τους δόθηκαν εξηγήσεις για το λόγο που υπήρξε η καθυστέρηση. «Μας είπαν πως υπάρχει κίνηση στο αεροδρόμιο, αλλά οι άλλες πτήσεις έχουν αναχωρήσει κανονικά. Είμαστε πολλοί άνθρωποι εδώ, οικογένειες με παιδιά  και ταλαιπωρούμαστε», ανέφερε επιβάτης.

Τελικά, μετά από τρεις ώρες αναμονή, στις 11:20 το βράδυ, οι επιβάτες ενημερώθηκαν πως η πτήση θα ακυρωθεί και δεν θα πετάξουν τελικά προς το Τελ Αβίβ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr. το πρόβλημα της συγκεκριμένης πτήσης προέρχεται από το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ. 

Πηγή: zarpanews.gr