Χανιά: Μικροί και μεγάλοι Άγιοι Βασίληδες «κοκκίνησαν» το Ενετικό λιμάνι

Επέστρεψε και φέτος στα Χανιά η μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή αγάπης και προσφοράς 

 Μικροί και μεγάλοι, ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες, ξεχύθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στο Ενετικό λιμάνι των Χανίων για το «Santa Run Day» που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην πόλη, με μοναδικό απώτερο στόχο όλων την προσφορά.

ΟΙ Άγιοι Βασίληδες, συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Κατεχάκη λίγο πριν τη 13:00 και συμβολικά όλοι μαζί πραγματοποίησαν τη διαδρομή παράδοσης των σάκων που είχαν γεμίσει με δώρα για τα παιδιά της πόλης μέχρι το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο που βρίσκεται στο Γιαλί Τζαμί.

Η μέρα όμως δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί Santa Run Day χωρίς τα δρώμενα και τις εκπλήξεις που επιφυλάσσουν κάθε χρόνο οι διοργανωτές στους μικρούς και μεγάλους Άγιους Βασίληδες. Έτσι και φέτος το πρόγραμμα περιελάβανε μουσική από dj, street food και bar catering, δρώμενα και face painting για τους μικρούς μας φίλους.

Οι σάκοι που συγκεντρώθηκαν από τη δράση «Φτιάξε σάκο, γίνε Santa» καθώς και τα χρήματα  από τη σημερινή εκδήλωση θα προσφερθούν στα παιδιά που στηρίζουν η ΕΛΕΠΑΠ Χανίων, το ΚΗΦΑΑΜΕΑ, το ΚΗΦΑΠ «Μεγάλοχαρη» και ο Σύλλογος «Ορίζοντας». Μάλιστα ο δήμος Χανίων πριμοδότησε κάθε σάκο με 15 ευρώ.

Επίλογος του φετινού Santa Run στα Χανιά είναι το μεγάλο πάρτι που θα γίνει το απόγευμα στον προαύλιο χώρο του 1ου Γυμνασίου.  

Πηγή: flashnews.gr