Χαλκιδική: Συνεχίζεται για 5η ημέρα η αναζήτηση του Μάρτιν - Και αεροσκάφος στην έρευνα

Το αεροσκάφος θα ερευνήσει μέχρι και ανοιχτά του Βόλου για τον τρίτο αγνοούμενο

Ένα αεροσκάφος της Αερολέσχης Θεσσαλονίκης μπαίνει σήμερα «στη μάχη» από τον ΟΦΚΑΘ, στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό του 32χρονου Μάρτιν από τη Βόρεια Μακεδονία, που αγνοείται για 5η συνεχόμενη ημέρα, αναφέρει το thestival.gr.

«Επιστρατεύουμε ιδιωτικό αεροσκάφος κατόπιν αιτήματος της οικογένειας, προκειμένου να δουλέψουμε εναέρια και να εντοπίσουμε τον αγνοούμενο. Το αεροσκάφος θα ψάξει μέχρι και ανοιχτά του Βόλου», μετέφερε ο πρόεδρος της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας ΟΦΚΑΘ, Χρήστος Ράμος.

Μιλώντας για τις έρευνες, ο κ. Ράμος εξήγησε ότι «σήμερα θα πάμε σε απόκρημνα μέρη, όπως η παραλία στο Κάνιστρο και τα Λουτρά Αγίας Παρασκευής».

Τόνισε επιπλέον πως, «θα ψάχνουμε συνέχεια, μέχρι να βρεθεί το παιδί».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του κ. Ράμου:

Ράμος


Εξιτήριο χθες για τον Ιβάν

Εξιτήριο έλαβε χθες (12/7) 30χρονος Ιβάν, ο τουρίστας από τη Βόρεια Μακεδονία που αγνοούνταν για τουλάχιστον 20 ώρες στη Χαλκιδική.

Ο 30χρονος εντοπίστηκε το Σάββατο (9/7) περίπου 14 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Κασσάνδρας, ενώ αγνοούνταν από την προηγούμενη ημέρα, έχοντας βουτήξει στην παραλία «Μύτη» στο Ποσείδι.

Σε λίγες ώρες ωστόσο αναμένεται να εξέλθει από το Νοσοκομείο Παπανικολάου όπου και μεταφέρθηκε μετά την περισυλλογή του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε άριστη κατάσταση.

Θυμίζουμε ότι ο Ιβάν, μαζί με δύο φίλους του, έναν 25χρονο κι έναν 32χρονο επισκέφθηκαν τη Χαλκιδική για τις διακοπές τους, ενώ ο ένας από τους νεαρούς είχε και τα γενέθλια του.

Βούτηξαν στην παραλία «Μύτη» και τους παρέσυραν τα κύματα με αποτέλεσμα να χαθούν στη θάλασσα. Ωστόσο, ο 25χρονος να εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα, ο 30χρονος Ιβάν βρέθηκε την επόμενη ημέρα, ενώ ο 32χρονος Μάρτιν αγνοείται ακόμη.