Χαλκιδική: Φορτηγό πλοίο ανέσυρε μετά από 19 ώρες στη θάλασσα τον Ιβάν - Σε ποια κατάσταση είναι ο 30χρονος

Ο 30χρονος εντοπίστηκε από ελικόπτερο 15 μίλια ανοιχτά προς Κατερίνη - Καλά στην υγεία του παρά τη μάχη που έδωσε με τα κύματα

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ για τον έναν από τους δύο αγνοούμενους που παρασύρθηκαν χθες Σάββατο (9/7) από τα ορμητικά νερά στο Ποσείδι, καθώς εντοπίστηκε και ανασύρθηκε σώος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes ο 30χρονος Ιβάν εντοπίστηκε 15 μίλια ανοιχτά προς Κατερίνη, από ελικόπτερο και ανασύρθηκε από φορτηγό πλοίο, σημαίας Γιβραλτάρ, μετά από 19 ώρες μάχης με τα μανιασμένα κύματα, ενώ σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΦΕΜΥΚ, Θεμελή Ιερισσιώτη είναι καλά στην υγεία του.

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το GRTimes από την Εθελόντρια της ΕΟΔ Μαρία Μάνιου, που συμμετείχε στις έρευνες, διακρίνεται η στιγμή που ο 30χρονος φτάνει στην ακτή, από όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας.

Οι έρευνες του Λιμενικού Σώματος, της Ελληνικής Ομάδα Διάσωσης, της ελληνικής αεροπορίας και των εθελοντών διασωστών Ο.Φ.Κ.Α.Θ. συνεχίζονται για τον άλλον 28χρονο αγνοούμενο.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες στο σημείο επιχείρησε ξανά ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο ολοκλήρωσε την έρευνά του πριν από λίγη ώρα, ενώ συνεχίζουν δύο πλωτά σκάφη του Λιμενικού Σώματος, ένα περιπολικό και πέντε ιδιωτικά.