«Βουλιάζει» από κόσμο ο Νομός Ιωαννίνων - Στο 100% η πληρότητα σε Ζαγόρι και Μέτσοβο

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Στάθη Σιούτη, οι τιμές καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις

Με πληρότητες που αγγίζουν το 100% υποδέχονται τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς όλοι οι προορισμοί στην Ήπειρο, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας epiruspost.gr  .

Στην Κόνιτσα, το Ζαγόρι, το Μέτσοβο, τα Τζουμέρκα, την πόλη των Ιωαννίνων, καταφθάνουν επισκέπτες από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη αλλά και από πολλές άλλες περιοχές της χώρας.

Ο προορισμός είναι εύκολα προσβάσιμος καθώς βρίσκεται στο σταυροδρόμι των δύο μεγαλύτερων οδικών αξόνων της χώρας και παρέχει πολλές δυνατότητες για τους επισκέπτες.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Στάθης Σιούτης, οι τιμές καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις.  Τα Ξενοδοχεία και οι ξενώνες του Νομού Ιωαννίνων «ντύθηκαν στα γιορτινά» τους για τους επισκέπτες, ενώ οι κρατήσεις της τελευταίες στιγμής είναι μάλλον απίθανες, καθώς οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ελπίζουν μόνο σε κάποια ακύρωση.

Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Στάθης Σιούτης οι τιμές καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις.

Γεμάτα επίσης είναι και τα καταλύματα σε όλους τους ορεινούς προορισμούς του Νομού Ιωαννίνων. Μάλιστα εδώ και μέρες η πληρότητα έφτανε στο 100% για το Ζαγόρι και το Μέτσοβο.

Πηγή: epiruspost.gr