Χειροπέδες σε ηλικιωμένη στον Βόλο που πέταξε γατάκια σε κάδο σκουπιδιών

Η γυναίκα έγινε αντιληπτή από Φιλόζωους της γειτονιάς που ενημέρωσαν αμέσως την Αστυνομία

Το κατώφλι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας πέρασε το πρωί της Τρίτης μία ηλικιωμένη γυναίκα στον Βόλο, όταν εντοπίστηκε να πετάει σε κάδο σκουπιδιών τέσσερα γατάκια.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Μαγνήτων στον Βόλο, με τη γυναίκα να γίνεται αντιληπτή από Φιλόζωους της γειτονιάς που ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία.

Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση, όπου την συνέλαβαν και πήραν μαζί τους τα νεογέννητα προκειμένου να τα παραδώσουν σε φιλόζωους ώστε να φροντίσουν για την επιβίωσή τους. Για τη δράστιδα θα ακολουθήσει η διαδικασία του αυτοφώρου και θα πάει η υπόθεση στα δικαστήρια ως κακούργημα.

Η φιλοζωϊκή ομάδα μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα ευχαρίστησε τον Διοικητή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας κ. Μπαλατσούκα, τον Αστυνόμο και υπεύθυνο για κακοποιήσεις αδέσποτων κ. Βλόντζο, καθώς και όλο το προσωπικό που φρόντισαν τα μωρά μέχρι να προσέλθει εθελοντής να τα παραλάβει. Μέχρι νεοτέρας, θα φιλοξενηθούν από εθελόντρια.

«Οι Αστυνομικοί ενήργησαν άμεσα με όλες τις διαδικασίες όπως ορίζει η νομοθεσία. Ευχή μας να τα καταφέρουν τα μωρά διότι είναι με κλειστά τα μάτια», τονίζει η Φιλοζωϊκή Ομάδα Βόλου.

Πηγή: taxydromos.gr