Κλείσιμο

Συνεχίζεται το παιχνίδι θανάτου στο TikTok – Νέες συλλήψεις ανηλίκων και γονέων το βράδυ

Παρά το σάλο που δημιουργήθηκε, και τις έξι συλλήψεις που έγιναν την περασμένη εβδομάδα, το επικίνδυνο παιχνίδι του TikTok με τους ανήλικους που ξαπλώνουν στο οδόστρωμα, προκειμένου να αποφύγουν την παράσυρσή τους από αυτοκίνητα έχει προκαλέσει “πονοκέφαλο” σε οδηγούς και στις αστυνομικές αρχές.

Χθες Σάββατο το βράδυ στον Βόλο, συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι, εκ των οποίων ένας αλλοδαπός, αλλά και οι πατεράδες των Βολιωτών και η μητέρα του αλλοδαπού, κατηγορούμενοι οι μεν πρώτοι για το αδίκημα της επικίνδυνης παρέμβασης στην οδική συγκοινωνία και οι δεύτεροι για παραμέληση ανηλίκων.

Οι ανήλικοι εισέρχονταν στο οδόστρωμα, περνώντας σε πολύ κοντινή απόσταση από τα διερχόμενα αυτοκίνητα, προκειμένου να ζήσουν… οριακά και βιντεοσκοπούσαν τις προσπάθειές τους για να ανεβάσουν το βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα!

Το επικίνδυνο αυτό “παιχνίδι” έχει γίνει μόδα το τελευταίο διάστημα και έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση της αστυνομίας, η οποία περιπολεί και δέχεται καταγγελίες, προκειμένου να προλάβει ένα μοιραίο γεγονός.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Συνελήφθησαν, χθες (21-05-2022) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, τρεις ανήλικοι, δύο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός, για επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία.

»Ειδικότερα, οι ανήλικοι εισήλθαν τρέχοντας στο οδόστρωμα, περνώντας με πρόθεση, μπροστά και σε πάρα πολύ κοντινή απόσταση από διερχόμενο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, διαταράσσοντας την ασφάλεια της συγκοινωνίας και θέτοντας σε κίνδυνο τους χρήστες του οδικού δικτύου και τους εαυτούς τους.

»Επιπλέον, συνελήφθησαν οι πατέρες των ημεδαπών και η μητέρα του αλλοδαπού για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου». 

 

Πηγή: thenewspaper.gr