Βόλος: Στη φυλακή ο 38χρονος που αυνανιζόταν μπροστά σε 26χρονη στο λεωφορείο

Ο 38χρονος κρίθηκε ένοχος τόσο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας όσο και για έργω εξύβριση και του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 10 μηνών

Στην φυλακή οδηγήθηκε ο 38χρονος βουλγαρικής καταγωγής ο οποίος, συνελήφθη το περασμένο Σάββατο 3 Ιουνίου, καθώς αυνανιζόταν μέσα σε υπεραστικό λεωφορείο στον Βόλο, μπροστά στα μάτια 26χρονης κοπέλας.

Ο 38χρονος που συνελήφθη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κάθισε προχθές στο εδώλιο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, και στην κατάθεσή του αρνήθηκε ότι αυνανίστηκε στο λεωφορείο και μπροστά στα έκπληκτα μάτια 26χρονης συνεπιβάτιδάς του. Ωστόσο, κρίθηκε ένοχος τόσο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας όσο και για έργω εξύβριση και του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 10 μηνών, από τους οποίους πρέπει να εκτίσει τους τρεις, ενώ για τους υπόλοιπους μήνες του δόθηκε το δικαίωμα της τριετούς αναστολής και της έφεσης.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 38χρονος συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου στον σταθμό των υπεραστικών λεωφορείων ΚΤΕΛ Μαγνησίας στον Βόλο. Το συμβάν σημειώθηκε σε λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, που εκτελούσε δρομολόγιο Σούρπη – Βόλος.

Ο 38χρονος αλλοδαπός ξεκίνησε να αυνανίζεται μπροστά σε μία 26χρονη συνεπιβάτιδα, πρώτα πάνω από το παντελόνι του, όπως κατέθεσε η 26χρονη στη δίκη και κατόπιν κανονικά, σαν να ήταν μόνος του στο λεωφορείο. Η νεαρή πανικοβλήθηκε και ενημέρωσε τον οδηγό του λεωφορείου, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε την Αστυνομία, που συνέλαβε τον 38χρονο στον σταθμό του Βόλου. Μάλιστα φέρεται ο δράστης να έδειξε και το μεσαίο του δάχτυλο προς την 26χρονη.

Πηγή: e-thessalia.gr
TAGS: Βόλος