Βόλος: Πέταξε μπρίκι στο κεφάλι της συζύγου του

Για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή, εξύβριση και οπλοχρησία κατηγορείται ένας 74χρονος Βολιώτης, ο οποίος πέταξε ένα μπρίκι στο κεφάλι της συζύγου του, ενώ η ίδια πήρε ένα μαχαίρι και του προκάλεσε αμυχή στο χέρι.

Ο ηλικιωμένος θα δικαστεί μεθαύριο Παρασκευή στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και μέχρι τότε αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο να απομακρυνθεί από την οικογενειακή στέγη.

Το επεισόδιο ανάμεσα στο ζευγάρι έγινε νωρίς το βράδυ της Δευτέρας, όταν ο σύζυγος, σύμφωνα με την μήνυση της γυναίκας, επέστρεψε στο σπίτι πιωμένος, άρχισε να φωνάζει «να φύγετε από το σπίτι» και να βρίζει τη γυναίκα, κατά της οποίας επιτέθηκε, πετώντας της ένα μπρίκι στο κεφάλι.

Η γυναίκα που είναι ηλικίας 58 χρονών, όταν είδε ότι την πλησίαζε απειλητικά, πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και του προκάλεσε αμυχή στο χέρι.

Μετά το επεισόδιο η γυναίκα τηλεφώνησε στο «100», ο δράστης συνελήφθη και στη συνέχεια κατέθεσε μήνυση σε βάρος του.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε χθες στα Δικαστήρια, αλλά η δίκη αναβλήθηκε, για να προσκομιστεί μια ιατρική γνωμάτευση και θα γίνει την Παρασκευή.

Μέχρι τότε ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος, με τον όρο να μείνει εκτός οικογενειακής στέγης, κάτι που προκάλεσε την αντίδρασή του, καθώς δήλωσε ότι δεν έχει που να μείνει και δεν μπορεί να φύγει από το σπίτι του, για να μείνει η γυναίκα.

Πηγή: Magnesia News