Έξαλλος υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ για κλήση από τη δημοτική αστυνομία Βόλου: «Θα βρω τα ρολόγια και θα σας χρεώσω»

Άρχισε να φωνάζει και να διαμαρτύρεται, απειλώντας ακόμη και με «φούσκωμα» των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος

Δεύτερη επίθεση σε υπάλληλο της Δημοτικής Αστυνομίας Βόλου σημειώθηκε προχθές, μόλις μια ημέρα μετά το περιστατικό με Βολιώτη που εισέβαλε στα γραφεία της υπηρεσίας ως «ταύρος εν υαλοπωλείο» για κλήση που βεβαιώθηκε σε βάρος του.

Το νέο περιστατικό έγινε από υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ, αυτή τη φορά στο Δημαρχείο του Βόλου, όπου πήγε για να συναντήσει την αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν μεταξύ τους.

Όπως έγινε γνωστό, άρχισε να φωνάζει και να διαμαρτύρεται, απειλώντας ακόμη και με «φούσκωμα» των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος…

Ο υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ έλαβε «ραβασάκι» για απλήρωτη κλήση προς τη Δημοτική Αστυνομία, η οποία είχε βεβαιωθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, επειδή είχε σταθμεύσει το ΙΧΕ αυτοκίνητό του πάνω σε διάβαση πεζών.

Δημοτικός αστυνομικός τον κάλεσε να απομακρυνθεί, εκείνος όμως ισχυρίστηκε ότι βρίσκεται στο σημείο για λογαριασμό του ΔΕΔΔΗΕ και αρνήθηκε να απομακρύνει το όχημά του. Ο δημοτικός αστυνομικός βεβαίωσε σε βάρος του παράβαση 40 ευρώ και τον κάλεσε να προσκομίσει υπηρεσιακό έγγραφο στη Δημοτική Αστυνομία ότι βρισκόταν όντως σε υπηρεσία από τον ΔΕΔΔΗΕ και να υποβάλλει ένσταση.

Τα δικαιολογητικά δεν κατατέθηκαν ποτέ και προχθές ο υπάλληλος παρέλαβε το σημείωμα για την πληρωμή της κλήσης, γεγονός που τον έβγαλε εκτός εαυτού. Ο ίδιος φέρεται να είπε στην αντιδήμαρχο  ότι «θα βρει πού μένει ο δημοτικός αστυνομικός, θα ψάξει τα ρολόγια σας και θα χρεώσει μονάδες»…
Για το περιστατικό και τη συμπεριφορά του υπαλλήλου έγινε αναφορά στον ΔΕΔΔΗΕ.

Πηγή: gegonota.news