Στον εισαγγελέα ο 45χρονος βιαστής του Π. Φαλήρου - Αμίλητος και με παγωμένο βλέμμα στη ΓΑΔΑ

Τον φερόμενο ως βιαστή με το τατουάζ συνέλαβαν οι αλβανικές Αρχές και τον παρέδωσαν στην Ελληνική Αστυνομία, στις 02:30 τα ξημερώματα, στην Κακαβιά

Ο 45χρονος Αλβανός, που συνελήφθη κατηγορούμενος για τον βιασμό 34χρονης στο Παλαιό Φάληρο και απόπειρα βιασμού σε βάρος άλλης γυναίκα, λίγο νωρίτερα, στην ίδια περιοχή, οδηγείται στον εισαγγελέα.

Ο αλλοδαπός, που κρατείται στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής αρνείται, έως αυτή την ώρα τουλάχιστον, να πει το παραμικρό στους αστυνομικούς, ενώ είναι ανέκφραστος και με παγωμένο βλέμμα, όπως αναφέρουν στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της ΕΛΑΣ.

Τον φερόμενο ως βιαστή με το τατουάζ συνέλαβαν οι αλβανικές Αρχές και τον παρέδωσαν στην Ελληνική Αστυνομία, στις 02:30 τα ξημερώματα, στην Κακαβιά.

Σημειώνεται, ότι οι ελληνικές Αρχές είχαν ενημερώσει ότι βρίσκεται στην Αλβανία και είχαν ζητήσει τη συνεργασία της γειτονικής χώρας.

Δείτε σχετικάΚρυμμένο σε διαμέρισμα στον Αυλώνα βρήκαν τον βιαστή του Παλαιού Φαλήρου οι Αλβανικές Αρχές - Βίντεο

Σε βάρος του 45χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, με χρήση βίας, απειλή όπλου και αρπαγή.

Πηγή: skai.gr