Κλείσιμο

Φωτογραφίες «καίνε» τον Βρετανό που κατηγορείται για τον βιασμό της κόρης του στην Κρήτη- Ερωτοτροπούσαν σε μπαρ

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 62χρονος έκανε άσεμνες χειρονομίες στην κόρη του στο μπαρ όπου έπιναν την περασμένη εβδομάδα, χτύπησε την κοπέλα στο πρόσωπο, και μετά την έσυρε σε μια έρημη παραλία και τη βίασε.

Φωτογραφίες με τον Βρετανό πατέρα, που κατηγορείται ότι βίασε την κόρη του στην Κρήτη, να...ερωτοτροπεί μαζί της σε μπαρ στα Μάλια της Κρήτης έδωσε στη δημοσιότητα η Daily Mail. 

Σύμφωνα με το βρετανικό μέσο, ο 62χρονος έκανε άσεμνες χειρονομίες στην κόρη του στο μπαρ όπου έπιναν την περασμένη εβδομάδα, χτύπησε την κοπέλα στο πρόσωπο, και μετά την έσυρε σε μια έρημη παραλία και τη βίασε.

«Οι Έλληνες αξιωματούχοι επιμένουν ότι τα πλάνα από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης από το μπαρ αποδεικνύουν την υπόθεσή τους ότι ο πατέρας, 62 ετών, επιδόθηκε σε ανάρμοστη σεξουαλική δραστηριότητα με την 33χρονη κόρη του, ενώ έπιναν πολύ στο δημοφιλές θέρετρο των Μαλίων στην Κρήτη», επισημαίνει η εφημερίδα. 

Βιασμός στην Κρήτη

Ωστόσο, η εφημερίδα τονίζει ότι τα πλάνα ενδέχεται «να είναι ασαφή». Όπως γράφει «τα πλάνα από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του πατέρα και της κόρης από τα οποία έχουν ληφθεί αυτές οι φωτογραφίες φαίνεται να είναι ασαφή. Το βίντεο, που εξασφάλισε η MailOnline, τραβήχτηκε λίγο πριν τις 4 το πρωί».

Βιασμός στην Κρήτη

Σημειώνεται ότι η κόρη του ισχυρίζεται ότι ο πατέρας της είναι αθώος και ότι μόλις συγκεντρωθούν όλα τα στοιχεία του CCTV, θα αποδειχεί ότι ο 62χρονος ήταν στο ξενοδοχείο όταν δέχτηκε επίθεση.

Παράλληλα, δηλώνει σίγουρη ότι ο άνδρας που τη βίασε κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Κρήτη δεν είναι ο 62χρονος πατέρας της, εναντίον του οποίου έχει ασκηθεί δίωξη από τις ελληνικές Αρχές. 

Μάλιστα, δε δίστασε να κατηγορήσει τις ελληνικές αρχές ότι τα έχουν κάνει... μαντάρα στην υπόθεσή της και έχουν αφήσει τον πραγματικό βιαστή της να κυκλοφορεί ελεύθερος και ατιμώρητος.

Πηγή: Daily Mail