Βιασμός 18χρονης στη Νέα Φιλαδέλφεια: Ο δράστης δήλωνε «Πάνος Eρωτιάρης» στο Facebook

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης του βιασμού μιας 18χρονης κοπέλας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο 31χρονος δράστης φέρεται να χρησιμοποιούσε το προσωνύμιο «Πάνος ερωτιάρης» στο προφίλ του στο Facebook.

Βιασμός 18χρονης, Νέα Φιλαδέλφεια, Πάνος Ερωτιάρης

Ο δράστης έκλεισε ραντεβού στην κοπέλα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας της οδού Αναγεννήσεως στη Νέα Φιλαδέλφεια με το πρόσχημα ότι αναζητούσε επειγόντως νταντά για την τρίχρονη κόρη του.

Όταν η άτυχη 18χρονη έφτασε στο διαμέρισμα, ρώτησε πού είναι το κοριτσάκι. Ο δράστης, για να υλοποιήσει το σχέδιό του, απάντησε ότι η τρίχρονη θα έρθει σε λίγο στο διαμέρισμα και για να καθησυχάσει τη νεαρή προσποιήθηκε ότι μιλήσε στο τηλέφωνο με φιλικά του πρόσωπα που επρόκειτο σύντομα να έρθουν στο σπίτι.

Λίγο αργότερα, ζήτησε από την 18χρονη να τον ακολουθήσει στο εσωτερικό του διαμερίσματος προκειμένου να της δείξει το παιδικό δωμάτιο. Στη συνέχεια της κόλλησε ένα μαχαίρι στο λαιμό και τη βίασε.

Μάλιστα, αφού ολοκλήρωσε την αποτρόπαια πράξη του, ο 31χρονος έφυγε από το διαμέρισμα αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάμερες από γειτονικά σπίτια έχουν καταγράψει τον 31χρονο να φεύγει τρέχοντας από την πολυκατοικία.

Το θύμα κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 31χρονου με αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση των αρχών. Αφού η κοπέλα αναγνώρισε τον δράστη από το προφίλ του στο Facebook, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του στην οδό Τσαμαδού στον Πειραιά. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο δράστης είναι σεσημασμένος.

Πηγή: skai.gr