Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Νέα σύλληψη «πελάτη» - Ο 36χρονος συναντήθηκε μια φορά με το κορίτσι

Πρόκειται για άντρα 36 ετών Έλληνα, ο οποίος κατηγορείται ότι προεβη σε γενετήσια πράξη με ανήλικη. Η 12χρονη τον αναγνώρισε την Τετάρτη. Τη Δευτέρα απολογούνται 33χρονος και μάνα

Mάκης Συνοδινός

Σε νέα σύλληψη για την υπόθεση βιασμού του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό προχώρησε το Σάββατο το βράδυ η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων .

Πρόκειται για άντρα 36 ετών Έλληνα, ο οποίος κατηγορείται ότι προεβη σε γενετήσια πράξη με ανήλικη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο κατηγορούμενος συναντήθηκε μια φορά με το κορίτσι οπότε και το βίασε. Η 12χρονη τον αναγνώρισε την Τετάρτη. 

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής,  συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες της 15-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι  αμοιβής.

Ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Οι δυο συλλήψεις που έγιναν το Σάββατο φέρεται να αφορούν άντρες τους οποίους αναγνώρισε η κοπέλα μέσα από φωτογραφίες που της έδειξαν στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων την Τετάρτη όταν έδωσε συμπληρωματική κατάθεση.

Τη Δευτέρα απολογούνται 33χρονος και μάνα

Εν τω μεταξύ, τη Δευτέρα το πρωί θα οδηγηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας για την απολογία του ο 33χρονος που συνελήφθη κατόπιν εντάλματος των δικαστικών αρχών για συμμετοχή στην υπόθεση του 12χρονου παιδιού από τον Κολωνό.

Ο άντρας φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί ως ένας από τους «πελάτες» του Μίχου και αντιμετωπίζει την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής που τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος και η προβλεπόμενη ποινή είναι τουλάχιστον δέκα έτη κάθειρξη.

Την Δευτέρα θα απολογηθεί και η μητέρα του παιδιού ενώ οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται προς όλες τις κατευθύνσεις.