Παρολίγον τραγωδία στην Βέροια: Νταλίκα εκτός ελέγχου «μπούκαρε» σε βενζινάδικο και προκάλεσε φωτιά - Δείτε βίντεο

Λόγω του ειδικού συστήματος ασφαλείας, δεν μεταδόθηκε η πυρκαγιά στις δεξαμενές και σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Ένα απίστευτο περιστατικό που παραλίγο να έχει απρόβλεπτες συνέπειες σημειώθηκε γύρω στις 5 το απόγευμα της Δευτέρας 1 Αυγούστου 2022 στο πρατήριο υγρών καυσίμων Shell, στην συμβολή της Περιφερειακής Οδού με την λεωφόρο Στρατού, στη Βέροια. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του InVeria.gr,  όλα έγιναν όταν νταλίκα σταμάτησε στο ζαχαροπλαστείο "Τρίγωνο", λίγα μέτρα πιο πάνω από το πρατήριο υγρών καυσίμων και, για αδιευκρίνιστους λόγους προς το παρόν, δεν "έπιασε" το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα το βαρύ όχημα να φύγει ακυβέρνητο προς το πρατήριο, να παρασύρει τις αντλίες και να προκληθεί φωτιά, τόσο στον χώρο, όσο και στην νταλίκα και σε όχημα στον παρακείμενο χώρο στάθμευσης σούπερ μάρκετ. 

Ευτυχώς, λόγω του ειδικού συστήματος ασφαλείας, δεν μεταδόθηκε η πυρκαγιά στις δεξαμενές και  σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες δεν υπήρξαν τραυματισμοί. 

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οχήματα της Π.Υ. Βέροιας, ο χώρος αποκλείστηκε για πάνω από μισή ώρα, έγινε κατάσβεση της φωτιάς και προληπτική ρίψη νερού. Προφανώς το πρατήριο τέθηκε προσωρινά εκτός λειτουργίας.

Πηγή: Inveria.gr