Σήμερα στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας το «τελευταίο αντίο» στον γιο του Αργύρη Ντινόπουλου

Σήμερα στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας το «τελευταίο αντίο» στον γιο του Αργύρη Ντινόπουλου

Σήμερα στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας συγγενείς και φίλοι θα πουν το «ύστατο χαίρε» στον γιο του Αργύρη Ντινόπουλου, Βασίλη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός από τους γονείς του την περασμένη Δευτέρα 2 Μαΐου στο σπίτι του στα Εξάρχεια.

Αν και ακόμα παραμένει άγνωστη η αιτία θανάτου, καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας- νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, θεωρείται πιθανό ο 33χρονος να υπέστη υπογλυκαιμικό επεισόδιο και να έχασε τις αισθήσεις του δεδομένου ότι έπασχε από σακχαρώδη διαβήτη και ήταν ινσουλινοεξαρτώμενος. 

Όπως δήλωσε χθες ο αδερφός του, Αναστάσιος- Οδυσσέας Ντινόπουλος, μιλώντας στον Alpha, είχε βεβαρυμένο ιστορικό. 

«Έπασχε από διαβήτη. Γενικά ταλαιπωρούνταν χρόνια και είχε βεβαρυμμένο ιατρικό ιστορικό, το πάλευε, δυσκολευόταν αλλά το προσπαθούσε. Το επάγγελμά του ήταν αρκετά δύσκολο», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Και πρόσθεσε ότι «ο αδερφός μου είχε σπουδάσει κινηματογραφία. Σιγά σιγά, μόνος του, με πολλές θυσίες και κόπο, κατάφερε να είναι ο καλύτερος locaction manager στην Ελλάδα. Τώρα έκανε δουλειές και στο Χόλιγουντ. Το στρες και το άγχος που περνούσε ο αδερφός μου ήταν πολύ δύσκολο». 

Σημειώνεται ότι τον άτυχο Βασίλη βρήκαν νεκρό στο διαμέρισμά του στον 5ο όροφο, στην οδό Μπουμπουλίνας στα Εξάρχεια, οι γονείς του, οι οποίοι πήγαν στο σπίτι του και με τη βοήθεια κλειδαρά άνοιξαν την πόρτα, καθώς δεν απαντούσε στο τηλέφωνο. Πάντως, η πόρτα του διαμερίσματος δεν έφερε ίχνη παραβίασης και δεν υπήρχαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. 
 

Πηγή: skai.gr