Βαρύ οπλισμό εκτιμά η αστυνομία πως διαθέτει η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών

Βαρύ οπλισμό φαίνεται ότι διαθέτει η «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών», όπως εκτιμούν αστυνομικοί, ενώ στα χτυπήματα τους έχουν χρησιμοποιήσει όπλα που δεν αποτελούν ταυτότητα.

Στα γραφεία της ΝΔ είχαν στην κατοχή τους καλάσνικοφ και ρουκέτα, στο σπίτι του γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι δυο καλάσνικοφ που αποδείχθηκαν καθαρά και στην αντιπροσωπεία της Μερσεντές στη Νέα Κηφισιά, δυο ρουκέτες.

Σημειώνεται ότι αναμένονται και τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για το μεταλλικό θραύσμα που εντοπίσθηκε στον κρατήρα ο οποίος δημιουργήθηκε από τη ρουκέτα, στο οικόπεδο πίσω από την αντιπροσωπεία της Μερσεντές.

Στο μεταξύ υλικό από κάμερες και τυχόν άλλα στοιχεία, στην ευρύτερη περιοχή της N. Κηφισιάς, αναζητούν οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, στο πλαίσιο των ερευνών, που διεξάγονται για την επίθεση με ρουκέτα εναντίον του κτιρίου της αντιπροσωπείας της Mercedes, το βράδυ της 12ης Ιανουαρίου, και αποκαλύφθηκε από την προκήρυξη της οργάνωσης «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» (ΟΛΑ) ύστερα από έναν μήνα.Πηγή: Δημήτρης Καραστεφανής, Newsdesk ΣΚΑΪ