Τύρναβος: Με μπλόκο υποδέχονται τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης οι αγρότες

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι εκπρόσωποι συνεταιρισμών και συλλόγων του δήμου που τάχτηκαν υπέρ της δυναμικής διεκδίκησης των αιτημάτων του αγροτικού κόσμου της περιοχής

Θερμή υποδοχή με τα τρακτέρ σε μπλόκο στην ε.ο. Λάρισας Κοζάνης επιφυλάσσουν στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης οι αγρότες του δήμου Τυρνάβου σε μία ακόμη προσπάθεια που κάνουν να διεκδικήσουν αγωνιστικά την ικανοποίηση των αιτημάτων τους που όπως τονίστηκε σήμερα σε μαζική σύσκεψη στο Μαξίμ είναι αιτήματα επιβίωσης και συνέχισης της επαγγελματικής τους δραστηριότητας.

Οι συγκεντρωθέντες στο Μαξίμ αγρότες από το σύνολο του δήμου για μια ακόμη φορά επιβεβαίωσαν ότι είναι διατεθειμένοι να αγωνιστούν για να διεκδικήσουν την κάλυψη του χαμένου εισοδήματός τους στο σύνολο των προϊόντων της περιοχής και επιπλέον να αναδείξουν τις παλινωδίες του υπουργείου που με διάφορα επικοινωνιακά τρικ προσπαθεί να πείσει ότι εξασφαλίζει ενισχύσεις που όμως δεν καλύπτουν ούτε το σύνολο της ζημιάς που υπέστησαν ούτε το σύνολο των προϊόντων τους.

tyr

Μάλιστα, όπως τόνισε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου Στ. Τσικριτσής, οι αγρότες με τα τρακτέρ στο δρόμο θα καλέσουν τον υπουργό κ. Γ. Γεωργαντά που θα επισκεφθεί τον Τύρναβο για να παραστεί στην εκδήλωση κοπής πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Τυρνάβου της ΝΔ, να επισκεφθεί το μπλόκο τους και να δώσει απαντήσεις σε μία σειρά από ερωτήματα που πηγάζουν από τις ανακοινώσεις του υπουργείου και από τις εκκρεμότητες που υπάρχουν για μια σειρά προϊόντων.
 

tyr

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι εκπρόσωποι συνεταιρισμών και συλλόγων του δήμου που τάχτηκαν υπέρ της δυναμικής διεκδίκησης των αιτημάτων του αγροτικού κόσμου της περιοχής.
 

tyrΣύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν στη σημερινή σύσκεψη την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου θα υπάρξουν στις 12:00 μ. προσυγκεντρώσεις σε Τύρναβο, Δαμάσι, Αμπελώνα, Δελέρια, Αργυροπούλι και στη συνέχεια όλα τα τρακτέρ συντεταγμένα θα μετακινηθούν στην ε.ο. Λάρισας – Κοζάνης για να στηθεί το μπλόκο.
 

tyr

Τρακτέρ στον Πλατύκαμπο

Εν τω μεταξύ όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΝΛ Ρίζος Μαρούδας αύριο σύμφωνα με απόφαση οι αγρότες της ευρύτερης περιοχής των δήμων Κιλελέρ και Λάρισας θα παρατάξουν τα τρακτέρ τους στον Πλατύκαμπο στέλνοντας και από εκεί μήνυμα αγώνα και διεκδίκησης.
 

tyr

Πηγή: www.onlarissa.gr