Συλλυπητήρια των συναδέλφων της για τον θάνατο της 29χρονης γιατρού στο τροχαίο στην περιφερειακή Υμηττού

Ειδικευόμενη γιατρός στο τμήμα της Ά Παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου «Γεννηματάς» ήταν η 29χρονη γυναίκα που σκοτώθηκε τα ξημερώματα στο τροχαίο που έγινε στην περιφερειακή λεωφόρο του Υμηττού

Ειδικευόμενη γιατρός στο τμήμα της Ά Παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου «Γεννηματάς» ήταν η 29χρονη γυναίκα που σκοτώθηκε τα ξημερώματα στο τροχαίο που έγινε στην περιφερειακή λεωφόρο του Υμηττού, λίγο μετά την έξοδο της Αττικής Οδού στο ρεύμα προς Αθήνα.

Ο ξαφνικός χαμός της προκάλεσε σοκ και θλίψη στους συναδέλφους της ενώ η ΕΙΝΑΠ εξέδωσε και ανακοίνωση, όπου εκφράζει τα συλλυπητήριά της. 

«Το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινά συλλυπητήρια στην οικογένεια της συναδέλφισσάς μας ειδικευόμενης γιατρού Αννας Τζ., που χάθηκε απροσδόκητα σε τροχαίο δυστύχημα. Καλό ταξίδι Άννα» αναφέρεται στο συλλυπητήριο τηλεγράφημα. 

ειναπ

«Είναι σοκαριστικό το να φεύγουν από τη ζωή νέα άτομα» δήλωσε νωρίτερα η Ματίνα Παγώνη, Πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνα – Πειραιά, η οποία εργάζεται στο διπλανό γραφείο με αυτό της αδικοχαμένης 29χρονης. 

Πηγή: skai.gr