Κλείσιμο

Το χρονικό της τραγωδίας με θύμα 18χρονο στο Χαλάνδρι - Τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 18χρονος δεν φορούσε ούτε ζώνη ασφαλείας ούτε είχε δίπλωμα οδήγησης

Ανείπωτη θλίψη προκάλεσε ο θάνατος του 18χρονου που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, στην οδό Παπανικολή στο Χαλάνδρι.

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 4 τα ξημερώματα όταν και οι κάτοικοι πετάχτηκαν, όπως λένε, αφού άκουσαν ένα μεγάλο «μπαμ». Αυτό που είδαν βγαίνοντας από τα σπίτια τους ήταν ένα αμάξι που είχε καβαλήσει το πεζοδρόμιο και είχε προσκρούσει πάνω σε ένα δέντρο το οποίο ξεριζώθηκε από τη θέση του.

Ο 19χρονος φίλος του άτυχου νεαρού ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στο τροχαίο και συνελήφθη, επέβαινε σε άλλο όχημα κι αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του δυστυχήματος. Εις βάρος του ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ και πέφτει στην αγκαλιά της μητέρας του και κλαίει. Την Παρασκευή θα απολογηθεί στον ανακριτή.

Συγκεκριμένα πιστεύεται ότι οι δύο νεαροί έκαναν κόντρες καθώς έχουν κυκλοφορήσει βίντεο στα οποία διακρίνονται δύο αμάξια να κινούνται με ιλλιγιώδη ταχύτητα, ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί αν πρόκειται για τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα.

Εξετάζεται και το σενάριο οι νεαροί οδηγοί να βρίσκονταν υπό την επήρρεια αλκόολ και για αυτό τον λόγο έχουν παρθεί τα ανάλογα δείγματα

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο 18χρονος δεν φορούσε ούτε ζώνη ασφαλείας ούτε είχε δίπλωμα οδήγησης.

Τέλος, οι κάτοικοι στο σημείο θέτουν ζήτημα για φανάρι που θα πρέπει να τοποθετηθεί στο σημείο της στροφής
 

Πηγή: skai.gr