Τροχαίο ατύχημα στη Ρόδο: Ανατροπή οχήματος στον περιφερειακό δρόμο του Ζέφυρου

Το νότιο Αιγαίο, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, αναδείχθηκε θλιβερός πρωταθλητής σε τροχαία δυστυχήματα 

Νέο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στον περιφερειακό δρόμο του Ζέφυρου, όταν οδηγός οχήματος έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το ιχ αυτοκίνητο να αναποδογυρίσει και να προσγειωθεί ανάποδα στην άσφαλτο.

Διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν αμέσως την Τροχαία Ρόδου και το ΕΚΑΒ. Κλιμάκιο της Τροχαίας έφθασε στο σημείο για να ελέγξει την κυκλοφορία μέχρι την απομάκρυνση του οχήματος από την άσφαλτο, ενώ παράλληλα κατέγραψε όλα τα δεδομένα και τις μαρτυρίες αναζητώντας στοιχεία για τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν ένα ακόμα τροχαίο που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε τραγωδία.

Σημειώνεται ότι το νότιο Αιγαίο, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, αναδείχθηκε θλιβερός πρωταθλητής σε τροχαία δυστυχήματα και ατυχήματα για το 2022. Μόνο στα Δωδεκάνησα έχασαν τη ζωή τους 29 άτομα, ενώ στα νοσοκομεία κατέληξαν τουλάχιστον 950 ως τραυματίες.

Τα μηνύματα δεν είναι καλά ούτε και για το νέο έτος, αφού μέσα στον Ιανουάριο του 2023, καταγράφονται 3 νεκροί (Κως) ενώ οι τραυματίες ξεπερνούν τους 150 για όλο το νομό.

ΤΡΟΧΑΙΟ

ΤΡΟΧΑΙΟ

Πηγή: skai.gr