Τρίκαλα: Δωρεάν νερό για τέσσερις μήνες σε δημότες λόγω καθυστέρησης σε έργα

Με έναν ασυνήθιστο για τα ελληνικά δεδομένα τρόπο, επέλεξε ο δήμος Τρικαίων για να αποζημιώσει κατοίκους και επαγγελματίες που ταλαιπωρήθηκαν από έργα στον δρόμο τους.

Οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες στην οδό Απόλλωνος, ταλαιπωρούνται από τον περασμένο Μάρτιο από τα έργα αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης που γίνονται στην περιοχή.

Ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου, αφού ζήτησε δημόσια συγγνώμη, ενημέρωσε τους πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν ότι για τους επόμενους τέσσερις μήνες θα έχουν δωρεάν νερό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με επιστολή που δημοσιεύθηκε στο trikalavoice ο δήμαρχος ενημερώνει ότι με δική του προσωπική απόφαση θα έχουν 100% έκπτωση στους λογαριασμούς τους στη ΔΕΥΑΤ.

Αισθανόμενος την πίεση και αντιλαμβανόμενος το προφανές δίκιο που έχουν οι άνθρωποι ο Δημήτρης Παπαστεργίου επίπληξε αγρίως τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου που δε συνεργάστηκαν μεταξύ τους όλο αυτό το διάστημα (ΔΕΥΑΤ και Τεχνικές Υπηρεσίες) και απευθύνθηκε στη συνέχεια στους επαγγελματίες και κατοίκους της οδού Απόλλωνος. 

«Στην οδό Απόλλωνος γίνανε πολλά λάθη, θα πρέπει να μάθουν οι υπηρεσίες να συνεννοούνται. Κάλεσα τους υπεύθυνους ο ίδιος και τους ζήτησα σε πολύ αυστηρό τόνο να είναι πιο προσεκτικοί, γιατί πρόκειται για μια κατάσταση που δεν τιμάει το πρόσωπο της υπηρεσίας και του Δήμου», δήλωσε ο κ. Παπαστεργίου.

Πηγή: skai.gr