Τρίκαλα: 20 ευρώ τη φορά έδινε ο 84χρονος στην 17χρονη κοπέλα – Εξετάζεται ο ρόλος της μάνας

Εξελίξεις που σοκάρουν στην υπόθεση του ηλικιωμένου που έκλεινε ερωτικά ραντεβού με μία 17χρονη κοπέλα -  Αναζητείται η μάνα της ανήλικης 

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τα ερωτικά ραντεβού που έκλεινε ένας 84χρονος με μία ανήλικη κοπέλα,  στα Τρίκαλα. 

Η υπόθεση ξεκίνησε να ξετυλίγεται το Σάββατο, όταν στην Αστυνομία Τρικάλων έφτασε πληροφορία πως ηλικιωμένος ασελγεί σε ανήλικη σε παλιό πολυκατάστημα επί της ε.ο. Τρικάλων Ιωαννίνων. Άντρες της Ασφάλειας έφτασαν στο σημείο και βρήκαν τον 84χρονο  μαζί με το κορίτσι, οπότε και τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr, στην αρχική του κατάθεση χθες Κυριακή στον Εισαγγελέα, ο 84χρονος φέρεται να αρνείται ότι υπήρξε ολοκληρωμένη πράξη, ενώ το ποσό που φέρεται να έδινε στην 17χρονη ήταν 20 €.

Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, φαίνεται να προκύπτει εμπλοκή τρίτου προσώπου το οποίο έκλεινε τα ραντεβού της μικρής. 

Οι Αστυνομικές Αρχές να αναζητούν τη μητέρα της 17χρονης η οποία κατηγορείται για παραμέληση ανηλίκου, ενώ διερευνάται πιθανή εμπλοκή της στην υπόθεση.

Επίσης, αναζητείται μια οικογενειακή φίλη του παιδιού. 

Ο ηλικιωμένος αναμένεται να οδηγηθεί στην Ανακρίτρια την Τρίτη ή την Τετάρτη και αναλόγως να αποφασιστεί η προφυλάκισή του ή όχι.
 

Πηγή: trikalavoice.gr