Σε υψηλά επίπεδα οι κρατήσεις σε δημοφιλείς προορισμούς εν όψει του Αγίου Πνεύματος - Ηχητικό

Ποιες περιοχές «σπάνε» τα ρεκόρ - Ποιες είναι οι ακριβότερες και ποιες οι φθηνότερες 

Ρεπορτάζ: Μάκης Συνοδινός

Κόκκινο έχουν «χτυπήσει» οι προκρατήσεις σε ηπειρωτικούς και νησιωτικούς προορισμούς μια ανάσα από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του πανελλαδικού δικτύου e-real estate στην ηπειρωτική χώρα καταγράφονται ποσοστά προ-κρατήσεων που κυμαίνονται από 75% έως 94% και στη νησιωτική χώρα από 77% έως 93%. 
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Πελοπόννησος καταγράφει συνολικά ποσοστά προ-κρατήσεων στο 74%, οι Κυκλάδες 91%, τα Νησιά του Ιουνίου 92% και η Χαλκιδική 86%.

Όσο για τις τιμές αυτές διαμορφώνονται αναλόγως τον προορισμό που θα επιλέξουν οι εκδρομείς με χαμηλότερη τιμή για το τριήμερο να καταγράφεται στην Κεφαλονιά στα 180 ευρώ και υψηλότερη στη Μύκονο στα 1.000 ευρώ.

Σύμφωνα με στοιχεία από το λιμεναρχείο Πειραιά σήμερα Παρασκευή έχουν προγραμματιστεί 62 δρομολόγια ενώ αναμένεται να αναχωρήσουν περισσότεροι από 15000 επιβάτες. Μάλιστα πολλά από τα δρομολόγια προς Σύρο, Τήνο, Πάρο, Νάξο και Μύκονο είναι ήδη sold out.
Από το απόγευμα αναμένεται να είναι μεγάλη η έξοδος και σε όλο το οδικό δίκτυο με την τροχαία έχει θέσει σε εφαρμογή μια σειρά μέτρων οδικής ασφάλειας ώστε να διευκολύνει την μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Ακούστε τις δηλώσεις στον skai.gr του προέδρου του πανελλαδικού δικτύου e-real estate

Πηγή: skai.gr