Κλείσιμο

Νέα ανακοίνωση της αστυνομίας για τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα

«Φρένο» στη σεναριολογία για την υπόθεση των τριών νεκρών αδελφών στην Πάτρα που έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα επιχειρεί να βάλει η αστυνομία.

«Ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες» αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. όπου τονίζεται πως τα όσα αναφέρουν ΜΜΕ για την υπόθεση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Η Ελληνική Αστυνομία με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό διερευνά την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, ύστερα από παραγγελία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Διευκρινίζεται ότι όσα αναφέρονται σε ΜΜΕ για την εξέλιξη των ερευνών δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες. 

Εν αναμονή της έναρξης των καταθέσεων στο Εγκληματολογικό

Η έρευνα για την υπόθεση έχει ανατεθεί στο Εγκληματολογικό της Ασφάλειας Αθηνών. Πρώτοι αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν γιατροί του νοσοκομείου «Παίδων» όπου και κατέληξε η 9χρονη Τζορτζίνα, το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας και το τελευταίο που έχασε τη ζωή του.

Οι γονείς καταγγέλλουν πως δέχονται απειλές

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Κόττας δήλωσε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ότι οι γονείς των τριών παιδιών δέχονται απειλές. Ειδικότερα ανέφερε ότι εστάλη μήνυμα με παραλήπτες τους γονείς από μία κυρία (το όνομα της οποίας γνωρίζουν οι συνήγοροι) και στο οποίο «καλεί κόσμο να μεταβούν έξω από το σπίτι της οικογένειας να βρουν τη μητέρα και να τη λιντσάρουν».
 

Πηγή: skai.gr