Κλείσιμο

Τραγωδία στην Άρτα: Πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα ο 60χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του αδελφού του

Προθεσμία για τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 ζήτησε και έλαβε ο 60χρονος άνδρας από τους Αγίους Αναργύρους Άρτας, ο οποίος το απόγευμα της Παρασκευής σκότωσε τον αδερφό του στην αυλή του σπιτιού που διέμεναν.

Προθεσμία για τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου ζήτησε και έλαβε ο 60χρονος άνδρας από τους Αγίους Αναργύρους Άρτας, ο οποίος το απόγευμα της Παρασκευής σκότωσε τον αδερφό του στην αυλή του σπιτιού που διέμεναν.

Σύμφωνα με το epirustv-news.gr, o 60χρονος, που δεν απάντησε σε καμία ερώτηση δημοσιογράφων, πέρασε σήμερα το κατώφλι του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας και ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 11.00 το πρωί της Δευτέρας.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα epiruspost.gr, τα δύο αδέλφια μάλωσαν, κάτι που ήταν καθημερινότητα για τους ίδιους, όμως αυτή τη φορά είχε μοιραία κατάληξη καθώς ο 60χρονος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον 55χρονο αδελφό του.

Το θύμα είχε επιστρέψει πριν μερικούς μήνες από την Αθήνα και συγκατοικούσε με τον μεγαλύτερο αδελφό του. Και οι δύο διαζευγμένοι, είχαν πολύ έντονους και συχνούς καβγάδες.

Ο 60χρονος ομολόγησε  την πράξη του αμέσως μετά την σύλληψή του από τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη νεκροψία νεκροτομή που έγινε επιβεβαιώνεται ότι ο θάνατος του 55χρονος οφείλεται στις βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που είχε υποστεί από τα χτυπήματα.