Τραγωδία στα Τέμπη: Αύριο, Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον 29χρονο μηχανοδηγό Δημήτρη Οικού

O 29χρονος μηχανοδηγός βρισκόταν εκτός υπηρεσίας εκείνη την μοιράια μέρα και ταξίδευε ως επιβάτης

Τη Δευτέρα (6/3) θα διαδραματιστεί η τελευταία πράξη του δράματος καθώς η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι θα πουν το «ύστατο χαίρε» στον 29χρονο Δημήτρη Οικού από την Αλεξανδρούπολη που έχασε τη ζωή του στο μοιραίο τρένο στα Τέμπη.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί στις 13:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής Αλεξανδρούπολης. Τραγικές φιγούρες οι γονείς, η αδερφή και ο αδερφός του 29χρονου που ήρθε από την Ολλανδία που μένει μόνιμα. O 29χρονος μηχανοδηγός βρισκόταν εκτός υπηρεσίας εκείνη την μοιράια μέρα και ταξίδευε ως επιβάτης.

Σύμφωνα με το evros-news.gr οι χαροκαμένοι γονείς, η αδερφή και ο αδερφός του που ήρθε από την Ολλανδία όπου μένει, όλη η οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί από ολόκληρο τον Έβρο, θα πουν το τελευταίο αντίο στον χαμογελαστό Δημήτρη, που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από την ζωή στην φονική σιδηροδρομική τραγωδία. Στη συνέχεια θα τον οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία, με τα πολλά αναπάντητα  γιατί να παραμένουν, για τις διαχρονικές ευθύνες Κυβερνήσεων και υπευθύνων, οι οποίοι δεν έκαναν όσα έπρεπε για να αποτρατεί ο θάνατος τόσων ανθρώπων, νέων στην συντριπτική τους πλειοψηφία, όπως ο 29χρονος Δημήτρης.

τρένο

Πηγή: evros-news.gr