Τραγωδία-Νέα Ερυθραία: Απίστευτες μαρτυρίες γειτόνων για τον δράστη – Πυροβολούσε κάδους και ζώα

Το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασε ο 40χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε έναν εργαζόμενο και τραυμάτισε έναν ακόμα στη Νέα Ερυθραία.

Μαρτυρίες γειτόνων ότι εκπαιδευόταν στην ταράτσα του σπιτιού του με σπαθιά και όπλα ενώ τον είχαν δει να πυροβολεί κατά κάδων σκουπιδιών αλλά και ζώων. Σε κατάσταση αμόκ βγήκε και πήγε στο σημείο όπου εγκαθιστούσαν παροχή φυσικού αερίου ο μηχανικός και ο βοηθός του και πυροβόλησε πέντε φορές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ γείτονες ρώτησαν το δράστη γιατί τους πυροβόλησε κι εκείνος απάντησε «δεν με ενδιαφέρει» και επέστρεψε απαθής και ψυχρός στο σπίτι του. 

Συγκλονίζουν οι δηλώσεις της μητέρας του τραυματία στον ΣΚΑΪ. Είπε ότι βγήκε τρέχοντας από το σπίτι της μόλις άκουσε τους πυροβολισμούς, είδε το γιό της μέσα στα αίματα και άρχισε να ουρλιάζει. Πήγε στο σπίτι του δράστη και φώναζε τη μητέρα του για να της πει ότι ο γιος της σκοτώνει το δικό της παιδί.

Η μητέρα του δράστη, ανέφερε στην αστυνομία ότι ο γιος της λάμβανε κανονικά τη φαρμακευτική αγωγή που έπρεπε να παίρνει.
 

Πηγή: skai.gr