Δυστύχημα στη Βούλα: Σε σοβαρή κατάσταση η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού

Κατάγματα στα κάτω άκρα υπέστη στο τραγικό αυτοκινητικό δυστύχημα της Πέμπτης η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού Αθηνά Κοντοπάνου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η γυναίκα θα χρειαστεί ορθοπεδικό χειρουργείο, ωστόσο δεν κινδυνεύει η ζωή της. Νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Ευτυχισμένος πατέρας δύο παιδιών, γνωστός και αγαπητός σε όλους ήταν ο 45χρονος Τζώρτζης Μονογυιός που βρήκε τραγικό θάνατο οδηγώντας την καινούργια του Ferrari το βράδυ της Πέμπτης. Το υπερπολυτελές αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων προσέκρουσε μεγάλη ταχύτητα σε δέντρο στη Βούλα με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε άμορφη μάζα. 

Προβληματισμένος για το γεγονός ότι η μοιραία Ferrari που οδηγούσε ο Τζώρτζης Μονογυιός άρπαξε φωτιά τόσο εύκολα στο χθεσινοβραδινό αυτοκινητικό δυστύχημα στη Βούλα, εμφανίστηκε στον ΣΚΑΪ ο πολύπειρος ειδικός πραγματογνώμονας της τροχαίας Παναγιώτης Μαδιάς. 

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων, «στο ρείθρο της νησίδας έχουμε δύο σημεία: και τον εμπρόσθιο δεξιό διευθυντήριο τροχό του αυτοκινήτου, και τον αριστερό τροχό, που σκαρφάλωσε πάνω στο ρείθρο. Εν συνεχεία το όχημα εκτρεπόμενο αριστερόστροφα, προσέκρουσε πιθανότατα (σ.σ δεν έχει δει ακόμα το αυτοκίνητο) με το οπίσθιο δεξιό του τροχό πάνω στον κορμό του δέντρου, και εν συνεχεία το όχημα στράφηκε διαγώνια προς την αντίθετη κατεύθυνση του δρόμου… Αλλά αυτό που μού κάνει εντύπωση και το ερώτημα από το βίντεο που είδα. Δεν έπρεπε να πάρει φωτιά το αυτοκίνητο με τέτοια ευκολία που πήρε φωτιά».

Πηγή: skai.gr