Τα συγχαρητήρια του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Λεωνίδα Καβάκο μετά τη συναυλία για την Ουκρανία

Τον Λεωνίδα Καβάκο επισκέφτηκε στα καμαρίνια, προκειμένου να τον συγχαρεί, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, το βράδυ της Πέμπτης μετά την ολοκλήρωση της συναυλίας για την Ουκρανία.

Παράλληλα, έκανε ανάρτηση και στο Twitter στην οποία ευχαριστεί τον μουσικό και τους συνεργάτες του για την ευγενική προσφορά τους.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Λεωνίδα Καβάκο και τους μουσικούς συνεργάτες του για την πολύ ευγενική τους προσφορά να διοργανώσουν αυτή τη συναυλία, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ανέγερση του μαιευτηρίου, το οποίο βομβαρδίστηκε στη Μαριούπολη. Ο Λ. Καβάκος είναι ένας καλλιτέχνης που έχει το θάρρος της γνώμης του. Και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς δεν χωρούν ούτε ίσες αποστάσεις ούτε γενικόλογες τοποθετήσεις ότι δήθεν είμαστε με την Ειρήνη. Εδώ υπάρχει αμυνόμενος, η Ουκρανία, υπάρχει επιτιθέμενος και είναι η Ρωσία. Εύχομαι και ελπίζω σήμερα το βιολί του Λεωνίδα να ακουστεί πιο δυνατά από τις βόμβες της Ρωσίας και το μήνυμά του να φτάσει και να δώσει μία ένεση στήριξης στη μαρτυρική Μαριούπολη», αναφέρει ο πρωθυπουργός.

Πηγή: skai.gr