Το χρονικό της σύλληψης του Νότη Σφακιανάκη- Τι είπε στους αστυνομικούς για το όπλο και την κοκαΐνη

Σε κεντρικό σημείο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, όπου βρίσκεται καθημερινά μπλόκο της αστυνομίας, συνελήφθη χθες στις 8 το βράδυ ο γνωστός τραγουδιστής, Νότης Σφακιανάκης.

Ο έλεγχος ήταν τελείως τυπικός κι έγινε προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε τις απαραίτητες βεβαιώσεις ή είχε στείλει το SMS για να μπορεί να κυκλοφορεί. Ο τραγουδιστής τους έδειξε το SMS που είχε στείλει και σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί τον ρώτησαν αν εχει κάτι παράνομο που θα έπρεπε να γνωρίζουν. Αυτός τους απάντησε ότι δεν έχει, ωστόσο οι αστυνομικοί προχώρησαν σε εξονυχιστικό έλεγχο του αυτοκινήτου του.

Έτσι, βρήκαν ότι έφερε μαζί του ένα πιστόλι 9 χιλιοστών, για το οποίο δε διέθετε άδεια και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι η άδεια του είχε λήξει και δεν είχε ανανεωθεί και ότι το έχει στην κατοχή του, καθώς κινδυνεύει η ζωή του.

Επιπλέον, στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκε και μικροποσότητα ναρκωτικών, για την οποία ο Νότης Σφακιανάκης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «είναι αυτό που ξέρετε». 

Αμέσως ακολουθήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου, μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Αργυρούπολης, ωστόσο δεν έμεινε εκεί κατά τη διάρκεια της νύχτας λόγω πληρότητας του συγκεκριμένου ΑΤ και μεταφέρθηκε σε άλλο. Σήμερα θα περάσει την πόρτα του εισαγγελέα, στο κτίριο 16 στη σχολή Ευελπίδων, καθώς σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του.

 

Πηγή: skai.gr