Θρήνος στο Ηράκλειο: Αποχαιρετούν την 22χρονη Πένυ

Φίλοι, συνάδελφοί της, συγγενείς και πλήθος κόσμου αποχαιρετά  στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου τη νεαρή κοπέλα, σύμφωνα με το cretapost.gr.

Το τελευταίο αντίο λέει αυτη την ώρα η τοπική κοινωνία των Αρχανών στην 22χρονη Πένυ, πρωταθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης που μετά το τροχαίο δυστύχημα που είχε. 

Φίλοι, συνάδελφοί της, συγγενείς και πλήθος κόσμου αποχαιρετά στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου τη νεαρή κοπέλα, σύμφωνα με το cretapost.gr.

Κηδεία

Απαρηγόρητος ο σύντροφός της

Ο σύντοροφος της 22χρονης Πένυς ακολουθεί απαρηγόρητος το άσπρο φέρετρο δίχως να μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη από την μια στιγμή στην άλλη. 

«Δεν μπορώ να το πιστέψω», επαναλάμβανε με λυγμούς στο cretapost λέγοντας συνεχώς πως «Έχασα την γυναίκα μου, ο πόνος μου είναι τεράστιος και δεν μπορώ να το πιστέψω».

Κηδεία

Πώς έγινε το δυστύχημα

Η ίδια μαζί με τον σύντροφό της έμενε στις Άνω Αρχάνες και το μοιραίο βράδυ επέστρεφε στο σπίτι της με το αυτοκίνητο μίας φίλης της.

Στο 13ο χιλιόμετρο Ηρακλείου – Αρχανών το όχημα ξεφεύγει από την πορεία του και χτυπά σε πεζοδρόμιο και στη συνέχεια πέφτει πάνω σε δέντρο. Το παράθυρο του συνοδηγού ήταν ανοιχτό και η 22χρονη δεν φορούσε ζώνη με αποτέλεσμα να τρανταχτεί και να χτυπήσει το κεφάλι της στο δέντρο.

Κηδεια

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε την Πένυ στο Βενιζέλειο νοσοκομείο φέροντας βαρύτατα τραύματα.

Δυστυχώς η άτυχη κοπέλα, λίγη ώρα αργότερα, δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, και παρ’ όλες τις προσπάθειες των γιατρών τελικά έχασε τη μάχη για τη ζωή στο νοσοκομείο.

Πηγή: cretapost.gr