Τι υποστήριξε ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που συνελήφθη για την αρπαγή της 27χρονης στην Κω - Πού επικεντρώνονται οι έρευνες

Ο 32χρονος θεωρήθηκε ύποπτος από εχτές που προσήχθη με άλλους τέσσερις αλλοδαπούς - Συνεχίζουν τις έρευνες οι Αρχές

Ρεπορτάζ: Μάκης Συνοδινός

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια-Πατρίτσια στη Κω καθώς μέχρι και αυτή την ώρα παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες εθελοντών αστυνομίας και πυροσβεστικής δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος της.

Οι αστυνομικές αρχές μπορεί να προχώρησαν το μεσημέρι στη σύλληψη του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού για αρπαγή και συνεύρεση με άτομο το οποίο δεν μπορούσε να αντιδράσει -υπενθυμίζεται πως η 27χρονη ήταν σε κατάσταση μέθης-, ωστόσο ακόμα δεν έχουν δώσει απάντηση στο ερώτημα που βρίσκεται η αγνοούμενη από την Πολωνία ενισχύοντας το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Εξαφάνιση

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στην κατάθεση του ο 32χρονος παραδέχτηκε πως συνευρέθηκε σεξουαλικά με την κοπέλα ενώ υποστήριξε πως την άφησε σε κοντινό σημείο από το σπίτι του. Αρνήθηκε ωστόσο πως της έκανε κακό και στις αλλεπάλληλες ερωτήσεις των αστυνομικών αν την έχει σκοτώσει απαντούσε αρνητικά.

Ο 32χρονος θεωρήθηκε ύποπτος από εχτές που προσήχθη με άλλους τέσσερεις αλλοδαπούς καθώς μετά από έρευνα των αστυνομικών εντοπίστηκε εισιτήριο που είχε βγάλει για το εξωτερικό. Ωστόσο παρά τις έρευνες με drones και εκπαιδευμένους σκύλους στο σημείο που υπέδειξε ο συλληφθής δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος της 27χρονης.

Εξαφάνιση

Όπως λένε αστυνομικοί το επόμενο βήμα στις έρευνες είναι να ψάξουν στα πηγάδια που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή και κάποια από αυτά είναι αρκετά βαθιά. Την τελευταία ώρα καταθέτει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ώρες ο 28χρονος σύντροφος της αγνοούμενης ο οποίος στις 12 Ιουνίου κατήγγειλε την εξαφάνιση της.

Στην τελευταία του κατάθεση ο 28χρονος είχε υποστηρίξει πως στις 12 Ιουνίου νυχτερινές ώρες και ενώ εκείνος δούλευε, δέχτηκε τηλεφώνημα από την Αναστάζια-Πατρίτσια στο οποίο του είπε πως είναι σε κατάσταση μέθης και πως θα επέστρεφε στο ξενοδοχείο με κάποιον φίλο της.

Εξαφάνιση

Λίγο αργότερα δέχτηκε μήνυμα στο κινητό του από την αγνοούμενη σύντροφο του με την τοποθεσία που βρισκόταν. Όταν ο 28χρονος έφτασε στο σημείο δεν την βρήκε και άρχισε να την καλεί. Το κινητό όμως της κοπέλας ήταν απενεργοποιημένο. Κατόπιν αναζήτησε το στίγμα του κινητού μέσω εφαρμογής και κατάφερε να το εντοπίσει περίπου 6 χλμ μακριά από εκεί που του είχε στείλει η 27χρονη, στην οδό Κιαπόκα στο Τιγκάκι.

Ούτε εκεί όμως την εντόπισε και λίγες ώρες αργότερα απευθύνθηκε στις Αρχές του νησιού.

Εξαφάνιση

Πηγή: skai.gr