Ξεχώρισε στην παρέλαση η Βεατρίκη Ντούγκου, κόρη του ιατροδικαστή Θεσσαλονίκης Σαμουήλ Ντούγκου

«Νιώθω περήφανη για την πατρίδα μου και χαρά που εκπροσώπησα το σχολείο μου» ανέφερε μεταξύ άλλων η μαθήτρια και αθλήτρια

Τις εντυπώσεις έκλεψε η Βεατρίκη – Καλυψώ Ντούγκου όπως είναι το πλήρες όνομά της, κόρη του Κενυάτη ομότιμου καθηγητή Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας στο ΑΠΘ, Σαμουήλ Ντούγκου.

Η Βεατρίκη Ντούγκου εκτός από τις μαθητικές της επιδόσεις, είναι και αθλήτρια του στίβου στον Σύλλογο του Ρήγα Θεσσαλονίκης σημειώνοντας εξαιρετικούς χρόνους από μικρή ηλικία στα 100 και 200 μέτρα, καθώς επίσης και στα 100 μέτρα μετ’ εμποδίων συμμετέχοντας σε Πανελλήνια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

«Ο μπαμπάς μου είναι από την Κένυα και η μητέρα από τη Θεσσαλονίκη. Ήταν η πρώτη φορά που έκανα παρέλαση και ήταν μια εξαιρετική εμπειρία με πάρα πολύ καλή οργάνωση» τόνισε στις δηλώσεις της μετά το τέλος της μαθητικής παρέλασης η ίδια.

«Νιώθω περήφανη για την πατρίδα μου και χαρά που εκπροσώπησα το σχολείο μου» πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο πατέρας της Βεατρίκης, ο πασίγνωστος ιατροδικαστής στη Θεσσαλονίκη -και όχι μόνο, καθώς έχει χειρισθεί πολύκροτες υπόθεσεις- δήλωσε στο grtimes.gr: 

«Σαν γονείς της Βεατρίκης, αισθανόμαστε μεγάλη συγκίνηση. Δεν ήρθαμε χθες στη Θεσσαλονίκη. Είμαστε πλέον πολλά χρόνια. Επομένως δεν μπορεί να μη μας προκαλεί υπερηφάνεια η σημερινή της συμμετοχή στην παρέλαση εκπροσωπώντας το σχολείο της. Ευχόμαστε να παραμείνει αυτή που είναι σήμερα και να προχωράει μπροστά. Δεν έχουμε άλλες απαιτήσεις. Είμαστε στο πλευρό της και θα είμαστε πάντα δίπλα της για να ανταποδώσουμε την περηφάνια που μας έδωσε σήμερα και που μας δίνει και με τις σχολικές και με τις αθλητικές της επιδόσεις» πρόσθεσε.

Πηγή: grtimes.gr