Καθυστερήσεις στη διερεύνηση της υπόθεσης βιασμού διαπιστώνει ο δικηγόρος της 24χρονης Γεωργίας

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η κατάθεση της 24χρονης Γεωργία Μπίκα στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης. Η κοπέλα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, μέσα σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της η κοπέλα δεν άλλαξε την αρχική κατάθεση της στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση και προσκόμισε SMS και άλλα αποδεικτικά στοιχεία που θα διευκολύνουν την έρευνα. Ο δικηγόρος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την καθυστέρηση των τοξικολογικών εξετάσεων που γίνονται ώστε να διακριβωθεί αν της χορηγήθηκαν ναρκωτικές ουσίες που έκαμψαν τις αντιστάσεις της.

Για την υπόθεση ήδη κατηγορείται 27χρονος . Η 24χρονη κατέθετε σήμερα επί δύο ώρες , παρουσία ψυχολόγου, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε χωρίς να κάνει καμία δήλωση στους δημοσιογράφους και τις τηλεοπτικές κάμερες που την περίμεναν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Τι ανέφερε ο δικηγόρος της

«Η Γεωργία εμφανίστηκε σήμερα με θάρρος, πάλι μπροστά στην ανακρίτρια και επιβεβαίωσε όσα κτηνώδη βίωσε μέσα στη σουίτα την ημέρα της Πρωτοχρονιάς. Η Γεωργία τα είπε με θάρρος, με το πρόσωπό της ξεσκέπαστο και το κεφάλι της ψηλά. Εμείς επιβεβαιώσαμε όσα η Γεωργία ανέφερε στις προηγούμενες καταθέσεις της και συμπληρωματικά προσκόμισε αποδεικτικά στοιχεία για αυτά που ισχυρίστηκε την προηγούμενη φορά», ανέφερε ο δικηγόρος της.

Τα συγκεκριμένα στοιχεία αφορούν μηνύματα και κλήσεις που επιβεβαιώνουν τις κινήσεις της και την αλήθεια των λεγόμενων της για το βράδυ του βιασμού της.

Στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης  ο άνδρας που κάλεσε την 24χρονη Γεωργία στο πάρτι

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο της παράλληλης έρευνας για τα αδικήματα της μαστροπείας και της διακίνησης ναρκωτικών που διατάχθηκε -μετά την καταγγελία βιασμού- από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκαν έρευνες στο σπίτι του άνδρα που φέρεται να προσκάλεσε την 24χρονη στο σπίτι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές και εξετάζονται από την αστυνομία.

Γι' αυτόν τον λόγο, ο συγκεκριμένος άνδρας βρίσκεται στο αστυνομικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης. Πηγές που παρακολουθούν την εξέλιξη των ερευνών αναφέρουν ότι δεν έγινε ούτε προσαγωγή ούτε σύλληψη, αλλά ο λόγος της παρουσίας του στο μέγαρο είναι τυπικός και συνδέεται με τις παραπάνω κατασχέσεις.

Δείτε όλες τις ειδήσεις

Skai.gr, GRTIMES