Θεσσαλονίκη: Τραυμάτισαν και λήστεψαν αστυνομικό εκτός υπηρεσίας

Περί τα 4 άτομα τον προσέγγισαν και του επιτέθηκαν, καταφέρνοντας να τον ακινητοποιήσουν. Στη συνέχεια, του αφαίρεσαν περίπου 400 ευρώ και εξαφανίστηκαν

Αστυνομικός

Θεσσαλονίκη, Παναγιώτης Αχλατλής 

Θύμα ληστείας έπεσε τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, με τους δράστες να τον ακινητοποιούν και να του αρπάζουν χρηματικό ποσό.

Όλα έγιναν σύμφωνα με την καταγγελία περίπου στη 01:25, στο ύψος του ξενοδοχείου «Μακεδονία Παλλάς». 

Περί τα 4 άτομα τον προσέγγισαν και του επιτέθηκαν, καταφέρνοντας να τον ακινητοποιήσουν. Στη συνέχεια, του αφαίρεσαν περίπου 400 ευρώ και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο αστυνομικός τραυματίστηκε κατά την επίθεση και μετά το περιστατικό μετέβη στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου εξετάστηκε και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Τούμπας-Τριανδρίας, που συλλέγει στοιχεία προκειμένου να διαπιστωθεί η ταυτότητα των δραστών και να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.
 

Πηγή: skai.gr
0 0 Bookmark

Απόρρητο