Σε κλίμα οδύνης στο Κορδελιό η κηδεία του αστυνομικού και του 15χρονου γιου του -Φωτο- βίντεο

Bουβός πόνος στην κηδεία 

Ανείπωτη θλίψη επικρατεί στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης όπου αυτήν την ώρα κηδεύονται ο 54χρονος πρώην αστυνομικός Βαγγέλης Μπουρνάζης και ο 15χρονος γιος του Παναγιώτης, που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Συγγενείς, φίλοι, αλλά και πάρα πολλοί μαθητές, ανάμεσά τους συμμαθητές του Παναγιώτη, έδωσαν το «παρών» στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Κορδελιό, όπου νωρίτερα τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία, με την ταφή να πραγματοποιείται στη συνέχεια στα κοιμητήρια του Ευόσμου.

Παρά το γεγονός ότι την κηδεία παρακολούθησαν εκατοντάδες άτομα, στο σημείο κυριάρχησε η σιωπή, με τον κόσμο να μην μπορεί ακόμα να πιστέψει το τραγικό γεγονός.

Το παιχνίδι της μοίρας ιδιαίτερα σκληρό για τον πρώην αστυνομικό που υπηρετούσε στην τροχαία Λητής και συνταξιοδοτήθηκε για να επικεντρωθεί στην ανατροφή του 15χρονου γιου του, καθώς η σύζυγός του είχε αποβιώσει.

κηδεια

Οι δυο τους είχαν μεταβεί στην Αθήνα για να δουν το νεογέννητο παιδί του μεγαλύτερου γιου του Βαγγέλη Μπουρνάζη και κατά την επιστροφή τους συνέβη το αδιανόητο. Το δυστύχημα που μέρες μετά εξακολουθεί να συγκλονίζει όλη τη χώρα.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Νεαπόλεως Σταυρουπόλεως Βαρνάβα.

Στο μεταξύ, να κινηθούν άμεσα διαδικασίες για την ψυχολογική υποστήριξη μαθητών και εκπαιδευτικών στο σχολείο που φοιτούσε ο 15χρονος Παναγιώτης, ζήτησε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Γονέων Κεντρικής Μακεδονίας, Θανάσης Κοκονάς. Ο ίδιος, συλλυπήθηκε όσους έχασαν τους ανθρώπους τους στο πολύνεκρο δυστύχημα, ενώ ζήτησε επίσης να χυθεί άπλετο φως στο “έγκλημα”, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Πηγή: grtimes.gr