Θεσσαλονίκη: Συμμορία «xτύπησε» και άλλο χρηματοκιβώτιο - «Άνοιξαν» κοσμηματοπωλείο με λεία 100.000 ευρώ - Βίντεο από τη ληστεία

Πληροφορίες κάνουν λόγο για τέσσερις δράστες - Πανομοιότυπη με άλλες ληστείες η δράση τους - Φόρτωσαν το χρηματοκιβώτιο στο αυτοκίνητο και έγιναν καπνός - Ούτε 4 λεπτά δεν διήρκεσε ολόκληρη η επιχείρηση

Κλοπή με λεία «μαμούθ» διέπραξαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (7/7) άγνωστοι, σε κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του GRTimes, οι δράστες, τέσσερις στον αριθμό, μπήκαν στην οδό Κλεισούρας με το αυτοκίνητο τους.

Διέρρηξαν τα στόρια του καταστήματος με εργαλεία χειρός και απτόητοι, παρότι ο συναγερμός «ξεσήκωσε» όλη τη γειτονιά, συνέχισαν τη δράση τους.

Ληστεία στη Θεσσαλονίκη

Έπειτα εισήλθαν στο κοσμηματοπωλείο και κουβάλησαν το χρηματοκιβώτιο που βρήκαν στο εσωτερικό του και το οποίο σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες  περιείχε 80-100.000 ευρώ.

Φόρτωσαν το χρηματοκιβώτιο στο αυτοκίνητό τους και έγιναν… καπνός. «Όλο αυτό κράτησε 3-4 λεπτά το πολύ. Όσοι τους είδαν, φοβήθηκαν. Θέλω να τονίσω ότι αν λειτουργούσαν προβλεπόμενα τα πασαλάκια, οι δράστες δε θα κατάφερναν να μας ληστέψουν», αναφέρει στο GRTimes ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, Χ.Δ.

Πηγή: skai.gr