Κλείσιμο

Συλλήψεις 9 ατόμων στη Θεσσαλονίκη για ληστεία, λαθρεμπόριο και παράνομο τζόγο

Σε συλλήψεις 9 ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις της Θεσσαλονίκης για ληστεία, λαθρεμπόριο και παράνομο τζόγο μεταξύ άλλων.

Δικυκλιστές αστυνομικοί ομάδων ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν έπειτα από επιστάμενες αναζητήσεις, βραδινές ώρες χθες (11-04-2022) στην Καλαμαριά, δύο  ημεδαπούς ηλικίας 19 και 21 ετών, οι οποίοι μαζί με συνεργό, νωρίτερα διέρρηξαν οικία και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ και κοσμήματα.

Συνελήφθη από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., βραδινές ώρες της 11-04-2022 στο κέντρο της πόλης, 33χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία καταδικάζεται σε συνολική ποινή κάθειρξης (12) ετών και χρηματική ποινή (50.000) ευρώ για παράνομη διακίνηση μεταναστών.

Αστυνομικοί του Τμήματος πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας συνέλαβαν βραδινές ώρες χθες (11-04-2022) στην περιοχή της Ξηροκρήνης, 61χρονο ημεδαπό, ο οποίος κατείχε (400) πακέτα τσιγάρα που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως έπειτα από έλεγχο σε κατάστημα ίντερνετ καφέ, πέντε (5) ημεδαποί ηλικίας 36, 67, 74, 71 και 60 ετών  (4 άντρες – 1 γυναίκα αντίστοιχα) για παράβαση του Νόμου περί παιγνίων. Συγκεκριμένα διαπιστώθηκε, ένας εξ΄αυτών ως προσωρινά υπεύθυνος να έχει εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία (12) ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε (4) εκ των οποίων διενεργούνταν τυχερά παίγνια από ισάριθμους θαμώνες.

Πηγή: Thesstoday