Θεσσαλονίκη: Λήξη συναγερμού για τη γυναίκα που απειλούσε να πέσει στο κενό - Πείστηκε να κατέβει

Ύστερα από επτά ώρες περίπου και μετά από παρέμβαση ειδικού διαπραγματευτή της Αστυνομίας, η γυναίκα, ηλικίας 60 ετών πείστηκε να κατέβει από το σημείο

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση με τη γυναίκα που απειλούσε να πέσει στο κενό από τον έβδομο όροφο πολυκατοικίας στην περιοχή Ντεπώ της Θεσσαλονίκης, σήμερα το απόγευμα.

Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, ύστερα από επτά ώρες περίπου και μετά από παρέμβαση ειδικού διαπραγματευτή της Αστυνομίας, η γυναίκα, ηλικίας 60 ετών πείστηκε να κατέβει από το σημείο. Ο διαπραγματευτής προσπάθησε με κάθε τρόπο να την πείσει να κατέβει από το σημείο λέγοντας της ότι «όσο θα είσαι μαζί μου, δεν θα σε πειράξει κανείς».

Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων της περιοχής, η γυναίκα μπήκε στην νεόδμητη επταώροφη οικοδομή, η οποία όπως λένε οι ίδιες μαρτυρίες είναι υπό κατασκευή εδώ και δύο χρόνια.

Σημειώνεται ακόμη ότι η γυναίκα πριν απειλήσει να πέσει στο κενό, πετούσε αντικείμενα ενώ ζήτησε να δει πρόσωπα από το οικογενειακό της περιβάλλον.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες προχώρησαν στο κλείσιμο του δρόμου ενώ σε πλήρη ετοιμότητα ήταν και η Πυροσβεστική Υπηρεσία για κάθε ενδεχόμενο. 

Πηγή: thesstoday.gr