Σταματάει εν όψει της χειμερινής περιόδου η ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκη-Σμύρνη

Σύμφωνα με την ακτοπλοϊκή εταιρία, τα δρομολόγια πρόκειται να ξεκινήσουν εκ νέου την άνοιξη του 2023

Το τελευταίο δρομολόγιο εκτελείται σήμερα από τη Σμύρνη και αύριο το πλοίο θα δέσει στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εταιρεία, τα δρομολόγια του «Smyrna di Levante πρόκειται να ξεκινήσουν εκ νέου την άνοιξη του 2023, όπου οι δύο αυτές πόλεις θα συνδεθούν ξανά ακτοπλοϊκά.

Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι «από την έναρξη των δρομολογίων στις 10/10/2022 η εταιρεία πραγματοποίησε ήδη 40 ταξίδια, θέτοντας τις βάσεις για την απρόσκοπτη επιβατική και εμπορική διασύνδεση των δύο χωρών».

Η ανακοίνωση της Levante Ferries Group:

«H Levante Ferries Group ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της, το χειμερινό πρόγραμμα των δρομολογίων της γραμμής Θεσσαλονίκης – Σμύρνης ολοκληρώνεται στις 30/11/2022.

Από την έναρξη των δρομολογίων στις 10/10/2022 η εταιρεία πραγματοποίησε ήδη 40 ταξίδια, θέτοντας τις βάσεις για την απρόσκοπτη επιβατική και εμπορική διασύνδεση των δύο χωρών.

Αυτή η δίμηνη εξυπηρέτηση της γραμμής αποτελεί χρήσιμη παρακαταθήκη για την εύκολη και γρήγορη επανεκκίνηση των δρομολογίων της καλοκαιρινής σεζόν 2023.

Η ακριβής ημερομηνία έναρξης των δρομολογίων της καλοκαιρινής σεζόν θα καθοριστεί με νεότερη ανακοίνωση.

H Levante Ferries ευχαριστεί όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί της για την επιτυχή υλοποίηση αυτού του μοναδικού εγχειρήματος, καθώς και όσους επέλεξαν να ταξιδέψουν μαζί της σε αυτό το πρωτοποριακό και ιστορικό ταξίδι».

Πηγή: thestival.gr