Θεσσαλονίκη: 39χρονος προσπάθησε να εξαπατήσει 74χρονη- Δεν την κατέβαζε από το αυτοκίνητο μέχρι να του δώσει χρήματα

Ο 39χρονος προσέγγισε μία 74χρονη για να την μεταφέρει στο σπίτι της και κατά τη διάρκεια της διαδρομής προσπάθησε να της αποσπάσει 1850 ευρώ

Ένα πρωτοφανές περιστατικό απάτης και αρπαγής σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας, κατάφεραν να εξιχνιάσουν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival. gr,  στις αρχές Νοεμβρίου του 2021, ένας 39χρονος με αυτοκίνητο που του έδωσε 43χρονος, προσέγγισε μία 74χρονη γυναίκα για να την μεταφέρει στο σπίτι της. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής με πρόφαση την επιστροφή χρημάτων από την εφορία στο συγγενικό της πρόσωπο, προσπάθησε να την εξαπατήσει και να της αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 1.850 ευρώ.  

Η ηλικιωμένη ωστόσο υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πάει καλά, αρνήθηκε να καταβάλει το ποσό και ζήτησε να αποβιβαστεί από το όχημα, όμως ο 39χρονος συνέχισε να την κρατάει στο όχημα τουλάχιστον δύο ώρες, με σκοπό να του παραδώσει τα χρήματα και τελικά την αποβίβασε σε διαφορετικό σημείο από εκεί που την παρέλαβε στην Καλαμαριά.

Σε βάρος των δύο ανδρών σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αρπαγής, απόπειρας απάτης και απλής συνέργειας σε απόπειρα απάτης.

Πηγή: skai.gr