Κλείσιμο

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο ληστής που πέρασε μέσα από τζαμαρία καταστήματος

Μετά την απολογία του, με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οδηγήθηκε προσωρινά στις φυλακές

Ο νεαρός δράστης τα ξημερώματα του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου, εισέβαλε σε ψιλικατζίδικο και με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσε από τον υπάλληλο του καταστήματος 200 ευρώ ενώ λίγες ώρες αργότερα με τον ίδιο τρόπο αφαίρεσε από πρακτορείο ΟΠΑΠ 1.500 ευρώ.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει, το μαχαίρι που κρατούσε έπεσε στο έδαφος. Φαίνεται όμως πως ήταν αρκετά ταραγμένος, αφού προκειμένου να βγει από το κατάστημα έπεσε πάνω στην τζαμαρία της εισόδου.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου ξεκίνησαν άμεσα έρευνα. Συνέλλεξαν στοιχεία και κατάφεραν να τον εντοπίσουν άμεσα. Το μεσημέρι της επόμενης μέρας, τον συνέλαβαν σε περιοχή του Δήμου Λαγκαδά.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα είδη ρουχισμού που φορούσε κατά την τέλεση των ληστειών.

Μάλιστα όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών του Τ.Α. Λευκού Πύργου, δεν ήταν η πρώτη φορά που λήστεψε κατάστημα. Στις 15 Ιανουαρίου αφαίρεσε από υπάλληλο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, με την απειλή χρήσης αιχμηρού αντικειμένου, το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ.

Πηγή: thestival.gr