Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος κρίθηκε 25χρονος που καταγγέλθηκε για απόπειρα βιασμού

Ο ίδιος είχε καταγγελθεί λίγη ώρα πριν από το παραπάνω συμβάν για ανάλογη πράξη με θύμα μία 22χρονη, την οποία φέρεται να ακολούθησε στην πολυκατοικία όπου διαμένει, στην οδό Αγίου Δημητρίου

Στις φυλακές οδηγήθηκε, μετά την απολογία του σε ανακριτή, ο 25χρονος που καταγγέλθηκε από μία 19χρονη ότι αποπειράθηκε να τη βιάσει, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, κοντά στο παλιό 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος, με καταγωγή από τη Βουλγαρία, φέρεται να επικαλέστηκε κενά μνήμης λόγω μέθης. Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Ο ίδιος είχε καταγγελθεί λίγη ώρα πριν από το παραπάνω συμβάν για ανάλογη πράξη με θύμα μία 22χρονη, την οποία φέρεται να ακολούθησε στην πολυκατοικία όπου διαμένει, στην οδό Αγίου Δημητρίου.

Για την περίπτωση αυτή παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο κατηγορούμενος για πλημμέλημα. Το δικαστήριο όμως έκρινε εαυτό αναρμόδιο και διαβίβασε τη δικογραφία στον εισαγγελέα για να χαρακτηριστεί η καταγγελλόμενη πράξη στην κακουργηματική της μορφή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ