Θεσσαλονίκη: 48χρονος περιέλουσε με νέφτι τη συγκάτοικό του και απειλούσε να την κάψει - Δεν την άφηνε να βγει από το σπίτι

Ευτυχώς ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς πριν προλάβει να κάνει μεγαλύτερο κακό στην γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Εύφλεκτο και καυστικό υγρό κατηγορείται ότι έριξε στην 59χρονη συγκάτοικό του ένας 48χρονος στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, ο οποίος απειλούσε να την κάψει κρατώντας αναπτήρα.

Ευτυχώς ο άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς πριν προλάβει να κάνει μεγαλύτερο κακό στην γυναίκα ενώ η 59χρονη νοσηλεύεται με εγκαύματα πρώτου βαθμού σε νοσοκομείο, χωρίς η ζωή της να διατρέχει κίνδυνο.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πιθανότατα ο κατηγορούμενος απαγόρευσε στη γυναίκα να βγει από το διαμέρισμα, και στη συνέχεια την περιέλουσε με νέφτι και οινόπνευμα.

Μέχρι στιγμής ωστόσο, δεν έχουν ξεκαθαριστεί τα αίτια που προκάλεσαν το περιστατικό. Σύμφωνα όμως με το thestival, τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, παράνομη κατακράτηση και απειλή.

Ο 48χρονος ήρε προθεσμία για να απολογηθεί και παραμένει υπό κράτηση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ