Οικιακή βοηθός «ξάφριζε» σπίτι στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης – 133.000 ευρώ η συνολική λεία

Εξιχνιάστηκε, έπειτα από μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, υπόθεση κλοπής τιμαλφών ιδιαίτερα μεγάλης αξίας από οικιακή βοηθό, η οποία και συνελήφθη.

Πρόκειται για 44χρονη αλλοδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 44χρονη κατά το χρονικό διάστημα από τον Οκτώβριο του 2021 έως και 02-04-2022, εργαζόμενη ως οικιακή βοηθός σε οικία 55χρονης Ελληνίδας στην περιοχή του Πανοράματος Θεσσαλονίκης, αφαίρεσε τμηματικά κοσμήματα και χρηματικά ποσά συνολικής αξίας 133.000 ευρώ περίπου.

Χθες το μεσημέρι (02-04-2022) πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση κατά την οποία η 44χρονη κατελήφθη, κατά την αποχώρηση της από την ανωτέρω οικία, να έχει στην κατοχή της χρηματικό ποσό και ένα ζεύγος σκουλαρίκια από λευκόχρυσο, τα οποία όπως προέκυψε είχε αφαιρέσει νωρίτερα από το εν λόγω σπίτι.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία της, στην περιοχή των Αμπελοκήπων βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος από τα αφαιρεθέντα κοσμήματα, τα οποία αποδόθηκαν στην παθούσα.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: GRtimes