Θεσσαλονίκη: Οι δράστες της οπαδικής επίθεσης ανέβασαν φωτογραφίες στο TikTok με τη ζακέτα του 16χρονου

Προκαλούν οι δράστες της οπαδικής επίθεσης σε ανήλικο φίλαθλο ποδοσφαιρικής ομάδας- «Ελάτε ξανά […] να σας ψιθυρίσουμε ξανά δυο λογάκια», απειλούν σε ανάρτησή τους

Αμετανόητοι εμφανίστηκαν στα social media οι δράστες της νέας οπαδικής επίθεσης που σημειώθηκε προχθές το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη με θύμα έναν 16χρονο και ένα ακόμη άτομο το οποίο προσπάθησε να βοηθήσει τον έφηβο.

Οι δράστες φαίνεται ότι ανέβασαν βίντεο με φωτογραφίες στο TikTok όπου δείχνουν τη ζακέτα την οποία απέσπασαν βίαια από τον 16χρονο και έφερε τα διακριτικά γνωστής ελληνικής ομάδας. Μάλιστα στην ανάρτηση απειλούν τους φιλάθλους της ομάδας του αγοριού πως αν εμφανιστούν ξανά στις 40 Εκκλησιές, θα υπάρξει το ίδιο αποτέλεσμα. «Ελάτε ξανά […] να σας ψιθυρίσουμε ξανά δυο λογάκια», αναφέρεται κάτω από τις φωτογραφίες.

opadikh bia

Σημειώνεται ότι ο 16χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» μετά τη βίαιη επίθεση που δέχθηκε ενώ χθες ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη σε έναν εκ των δύο δραστών του ξυλοδαρμού.

opadikh bia

Ο 21χρονος που συνελήφθη και είναι οπαδός αντίπαλης ομάδας παραδέχθηκε τη συμμετοχή του, λέγοντας ότι η παρέα του 16χρονου έβρισε τον ίδιο και το άλλο άτομο που αναζητείται. Η εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη για -κατά συναυτουργία- βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, οπλοφορία και οπλοχρησία καθώς και για κατοχή και χρήση αντικείμενου που μπορεί να προκαλέσει σωματικές βλάβες (με τον αθλητικό νόμο).

Πηγή: voria.gr