Κλείσιμο

Νεροποντή στη Θεσσαλονίκη- Πάνω από 10 κλήσεις για πλημμυρισμένα σπίτια - Δείτε βίντεο

Καταιγίδες χωρίς προβλήματα και σε Χαλκιδική και Κιλκίς

Το τέλος της έντονης βροχόπτωσης που σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στη Θεσσαλονίκη «έφερε» στο προσκήνιο και πάλι πλημμυρισμένους δρόμους και καταστηματάρχες να βγάζουν τα νερά από τα μαγαζιά τους με σκούπες. Πάνω από δέκα κλήσεις όμως, δέχθηκε η Πυροσβεστική για απαντλήσεις υδάτων από σπίτια, κυρίως στην Ανατολική Θεσσαλονίκη

Το φαινόμενο κράτησε γύρω στα 10-15 λεπτά και είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει ουκ ολίγα προβλήματα στο κυκλοφοριακό της πόλης, να πλημμυρίσουν δρόμοι, αλλά και να αναγκαστούν ιδιοκτήτες καταστημάτων να πάρουν σε μερικές περιπτώσεις τις σκούπες τους.

Το αξιοπερίεργο είναι, πως μετά το πέρας της έντονης βροχόπτωσης «βγήκε» απευθείας ο ήλιος και από εκεί που τα μαύρα σύννεφα επάνω από τη Θεσσαλονίκη «έκαναν» πάρτι, εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, όπως θα δείτε σε φωτογραφίες και βίντεο του GRTimes.gr.

Έντονη βροχόπτωση αλλά χωρίς προβλήματα στη Χαλκιδική και το Κιλκίς  

Έντονη βροχόπτωση, αλλά χωρίς προβλήματα σημειώθηκε στη Χαλκιδική και το Κιλκίς, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο επικεφαλής του τμήματος πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μπάμπης Στεργιάδης. Για τις επόμενες ώρες αναμένονται έντονες βροχοπτώσεις από αργά το απόγευμα ως το βράδυ ενώ τα φαινόμενα θα συνεχιστούν μέχρι αύριο το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, την Πιερία και τη Χαλκιδική.

Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη

Πηγή: GrTimes