Θεσσαλονίκη: Υπό έλεγχο η φωτιά σε διαμέρισμα στην Χαριλάου – Απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα

Απεγκλωβίστηκαν οι δύο ένοικοι από το μπαλκόνι του διπλανού διαμερίσματος.

Υπό πλήρη έλεγχο έχει τεθεί από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης η φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα τετάρτου ορόφου στην περιοχή της Χαριλάου. Απεγκλωβίστηκαν οι δύο ένοικοι από το μπαλκόνι του διπλανού διαμερίσματος.

Η φωτιά ξέσπασε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Αλκμήνης στην Χαριλάου, ενώ για την επιχείρηση κατάσβεσης κινητοποιήθηκε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, με 12 πυροσβέστες και τέσσερα υδροφόρα οχήματα.

Η πυρκαγιά επεκτάθηκε γρήγορα στο διαμέρισμα, στο οποίο κατοικεί ένας άνδρας, ο οποίος παρέμεινε εγκλωβισμένος για λίγη ώρα στο μπαλκόνι, μη μπορώντας να διαφύγει.

Με την άφιξη της πυροσβεστικής ο άνδρας πέρασε στο μπαλκόνι του διπλανού διαμερίσματος, στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες κατοικεί η μητέρα του, με τα δύο άτομα να παραμένουν στο μπαλκόνι για λίγη ώρα, καθώς δεν μπορούσαν να κατέβουν από την πολυκατοικία λόγω των πυκνών καπνών.

Οι πυροσβέστες τελικά τους απεγκλώβισαν από το μπαλκόνι, ενώ σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση είναι και οι δύο καλά στην υγεία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας χρησιμοποιούσε ξύλα για την θέρμανση του διαμερίσματος του.

Πηγή: grtimes.gr